Stockholm Bellydancers

 

Magdansöser till ditt event

Stockholm Bellydancers utgörs av de två magdansöserna Maja och Tina. Tillsammans uppträder de på olika event i Sverige och internationellt och har lång erfarenhet av att uppträda med orientalisk dans och egyptisk folklore. De har vunnit internationella tävlingar tillsammans och uppträtt på stora scener i Sverige och utomlands. Maja och Tina är båda aktiva solo dansöser med lång erfarenhet av att sätt upp magdansshower. Stockholm Bellydancers uppträder på event som önskar flera magdansöser för det där lilla extra till festen. Vill du boka flera magdansöser så är det bara att fylla i formuläret Kontakt/Boka för ett kostnadsförslag och mer information. Du hittar även Stockholm bellydancers på Instagram och  Facebook .

Ännu fler magdansöser

Maja och Tina har stor erfarenhet av att samarbeta med andra magdansöser i Stockholm och har ett omfattande kontaktnät om du skulle önska att fler än två magdansöser till ditt event. Hör bara av dig med dina önskemål med hur många magdansöser du önskar genom att fylla i formuläret Kontakt/Boka så återkommer Maja med mer information. Både Maja och Tina är godkända för F-skatt.

 

Video Stockholm Bellydancers

Här hittar du videos från Maja och Tinas uppträdanden från Sverige och internationellt. För fler filmer från andra magdansshower besök Majas kanal på You Tube. Gå sedan till sidan Kontakt/Boka och kom ett steg närmare ett evenemang nu kryddat med magisk underhållning!!!

 

 

 

 

 

youtube stockholm bellydancers       facebook stockholm bellydancers       instagram stockholm bellydancers

 

"Jag är supernöjd med att boka Maja och Tina till mitt bröllop. De är riktiga underhållare."

~Sandra

magdans magdansöser sthlm bellydancers

 

Besök Stockholm Bellydancers på Instagram och få de senaste uppdateringarna från livet som magdansös.

 

magdansöser i stockholm

 

Se videoklipp från Maja's och Tina's uppträdanden. Besök även Majas kanal på Youtube för mer magdansunderhållning.

 

magdans stockholm

 

Missa inta att följa Stockholm bellydancers på Facebook för de senaste uppdateringara från Majas och Tinas liv som magdansöser.
 

magdansöser, meleya, egypten, magdans

 

Boka Stockholm Bellydancers till ditt nästa event. Dina gäster kommer tacka dig!
 
 

magdansöser i stockholm irakisk dans